Prezentare generala

Daca iti place sa gatesti traditional si crezi ca te pricepi, te asteptam in bucataria noastra! Vei gasi curatenie, organizare, oameni de toate varstele dispus sa te invete bucatarie traditionala maghiara.

Cine suntem noi? … Un restaurant vechi, celebru, cu specific traditonal unguresc. Oaspetii nostri sunt turisti maghiari si evenimente de max 70 persoane. Clientii ne viziteaza pentru mancarurile gustoase si preparate proaspat pentru ei.

Care ar fi sarcinile tale?…

– sa pregatesti minuturile si mancarurile gatite din meniul nostru a-la-carte

– sa pregatesti evenimentele cu necesarul de vase, aranjarea farfuriilor si bine-nteles prepararea meniului de mancaruri gatite alaturi de celalalt bucatar, care se ocupa de salate, garnituri si deserturi.

 

Ce iti oferim? … Un loc de munca stabil, pe termen lung, colegi cu multa experienta, pregatiti sa te ajute si locuinta de serviciu pentru tine si partener daca vrei sa muti la Cluj.

Tagged as: , ,

Despre Azaleea Business HR

Azaleea Business HR (http://consultantahr.ro/azaleea-business-hr/) selecteaza cu mandrie in numele clientului sau Bucatar care sa puna mai degraba suflet in mancare decat experienta, care sa se alature echipei de bucatari pentru prepararea anumitor componente ale meniului.