Prezentare generala

Daca iti doresti o cariera in domeniul fondurilor europene si vrei sa o incepi acum, vino alaturi de VRSD Consulting!

Ce oferim?

VRSD Consulting, companie de consultanta in finantare nerambursabila cu peste 15 ani vechime, deschide o noua sesiune de internshipuri pentru anul universitar 2023-2024, dedicate absolventilor, studentilor in ani terminali sau master la FSEGA, Studii Europene, FSPAC, dar nu numai.

Oferim experienta profesionala de consultant in fonduri europene – manager de proiect prin activitate practica sub supervizare.

Descrierea programului:

  • Dezvoltarea bunelor practici si aplicarea si diversificarea cunostintelor dobandite in facultate.
  • Invatare prin coaching, aplicarea cunostintelor in practica sub supervizare
    • Etapa dedidata invatarii cunostintelor: va reprezenta parcurgerea unor ghiduri, a unor proiecte realizate, a unor etape de redactare cu rol de invatare
    • Etapa dedicata aportului productiv: va reprezenta implicarea in activitatile curente de scriere sau implementare, analiza de documente, redactare, utilizarea platformelor securizate, de profil.
  • Alocarea a 4 ore/zi sau comasat, 20 ore/saptamana unui program constant de lucru, pe o durata de 3 luni. Activitatea va fi remunerata cu un salariu.  p

Procesul de selectie:

Asteptam un CV actualizat si cateva cuvinte de la tine, pentru a ne cunoaste. In functie de interesele si competentele tale, vom programa un interviu si o evaluare a cunostintelor teoretice iar in final odata cu vestile bune va veni programarea programului tau de internship.

 

Tagged as: ,

Despre Azaleea Business HR