Prezentare generala

Azaleea Business HR, Azaleea Ajutor Acasa si Locuri de Munca Cluj.net ofera solutii de resurse umane inca din 2008, prin recrutare si selectie de personal intr-o multitudine de domenii. O echipa de profesionisti experiementati implementeaza si imbunatatesc permanent procesele de atragere, dezvoltare si retentie a angajatilor la clientii nostri, prin proiecte de management HR.

Daca iti place sa lucrezi cu oameni si sa comunici mult si te-ai gandit la o cariera in Resurse Umane o putem incepe impreuna.

Cautam un nou coleg/colega pentru postul de Recruiter

Nu ne asteptam sa le stii pe toate, cautam cunostintele de baza in evaluare psihologica si procese de resurse umane si o mare disponibilitate si responsabilitate de invatare si formare de abilitati pentru a ajunge sa desfasori autonom toate activitatile:

– activitati de recrutare online si research in baza de date

– mentinerea legaturii cu candidatii implicati in procesele de selectie

– programarea si sustinerea interviurilor de preselectie, a evaluarilor psihologice si asistarea angajatorilor in interviurile finale

– management de resurse umane (planuri integrare, de dezvoltare, de succesiune, evaluarea performanei, grile de salarizare, employer branding)

– consiliere vocationala

Pentru a fi performant/a experienta ne-a aratat nevoia urmatoarelor calitati:

– abilitatea si placerea de a comunica mult

– abilitatea de a asculta activ, de a comunica concis si eficient

– organizare buna a timpului si a informatiei

– cunoasterea platformelor de socializare

– licenta in psihologie

Daca ti-am starnit interesul, hai sa ne cunoastem! Asteptam Cv-ul tau si cateva cuvinte despre tine aici.

 

Tagged as: , ,